“TAK MACAM NABIL, SELALU LAWAK BODOH, SUKA MENYAMPUK” -NETIZEN PUJI, MAHU AWAL ASHAARI JADI PENGACARA MELETOP?!

Beberapa episod MeleTop menampilkan pengacara baru, Awal Ashaari yang menggantikan Nabil Ahmad mendapat maklum balas positif daripada netizen.

Rata-rata senang dengan cara suami kepada Scha al-Yahya mengendalikan program itu sekaligus mahu dia kekal sebagai pengacara program berkenaan.

Awal ketika ditemu bual Harian Metro memberitahu bahawa dia hanya menjalankan tanggungjawabnya yang diberi oleh pihak pengurusan MeleTOP.

“Ketika ditawar menggantikan Nabil pada episod semalam, saya terus bersetuju. Pada awalnya risau juga sebab program ini sinonim dengan Nabil. Saya bimbang jika ada yang membandingkan kami dan saya menjadi diri sendiri. Alhamdulillah, pihak penerbitan suka dan puas hati dengan penampilan saya. Tidak sangka peminat juga memberikan maklum balas sama. Terima kasih atas sokongan semua,” katanya.

Malah Awal turut akui akan menyahut perlawaan jika dipanggil utnuk mengacarakan program itu pada masa akan datang.

“Kalau mereka suka dan sudi panggil lagi, saya tiada masalah. Jika kebetulan tawaran itu tidak bertembung dengan jadual kerja lain, saya boleh saja. Apa saya boleh katakan, program ini meriah dan lain daripada kebanyakan program hiburan sedia ada. Sesekali buat perkara baru menarik juga,” tambahnya lagi.

Seperti biasa, ada juga netizen yang membandingkan dia dan Nabil dari segi skill dan bakat profesional dalam bidang pengacaraan.

Sumber Harian Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*